المكونات:
1 فرخة
1_ بهار <فلفل اسود وشطة وكسبرة وكمون وكسبرة وقرفة وملح وخل وزيت كارى وزعتر>كل المكونات معلقة صغيرة0
2-3 م كبيرة صلصة
3-1كوب عصير طماطم
4_1بصلة كبيرة وتبشر
5-فحمة
الطريقة؛
1_تسلق الفرخة1\2 سوى وتشيليها من الشوربة0
2-تقطع 4 اجزاء
3-هاتى كل البهارو الصلصة والعصيرطماطم وحطية على بعضة فى طبق غويط
4_حطى الفرخة فى التتبيلة وتغطيها ف الثلاجة
5_رصيها على الصاجة فى الفرن وتحتها صينية فيها كل البهار اللى كنت ضيفاة عليها بكمية كبيرة
6_زودى المياة فى الصينية من وقت لاخر واقلبى الفرخة30\ساعة
7_شيلى الفرخة وتكونى مجهزة بقدونس مقطع وتحطية عليها فى علبة محكمة
8_حطى ف وسط الفرخة ورقة صغيرة بها 1 ملعقة سمنة
9_احرقى الفحمة فيها واقفلى على طول
مدة التحضير1 ساعة
ممكن نعمل جنبها الاكل اللى نحبة(بطاطس\محشى وملوخية)
[/size]
وبالهنا والشفا